Fitxa tècnica

Producció: StudioCanal, Working Title Films, WT2 Productions
Guió: Simon Pegg i Edgar Wright
Música: Dan Mudford i Pete Woodhead
Muntatge: Chris Dickens.
Durada: 1 h 39 min
Intèrprets: Simon Pegg, Nick Frost, Kate Ashfield, Lucy Davis, Dylan Moran, Bill Nighy.

 

 

Sinopsi

Shaun (Simon Pegg), resignat a una vida apàtica i conformista, viu amb l’Ed (Nick Frost), que encara té menys aspiracions a la vida. La novia el deixa perquè no veu cap futur al seu costat. I just en aquest moment de merda, arriba una invasió zombi i en Shaun haurà de convertir-se en un heroi improvisat. La vida et dóna sorpreses… i la mort, més.

Gent de cineclub, fora prejudicis, si us plau! “Una comedieta de zombis, ui no!” Res d’això, Shaun of the Dead és el millor homenatge possible a La nit dels morts vivents de Romero, tema obligatori del Julius 2018. La pel·lícula compta amb un guió modèlic, replet de gags antològics, uns actors en estat de gràcia, sucoses i enginyoses referències culturals i un control del ritme i l’estructura narrativa difícils de trobar en el cinema de consum contemporani. I amb aquell toc British que la fa tan irresistible! No sigueu uns morts d’avorriment i veniu al Winchester, el pub dels ressuscitats!

Edgar Wright

Nascut el 1974, va començar a dirigir als 14 anys. Va debutar en el camp del llargmetratge amb A Fistful of Fingers (1995). Va realitzar nombroses sitcoms per a la BBC, on va conèixer a Simon Pegg i Jessica Haynes. Amb ells va crear la sèrie Spaced (1999). El seu èxit va provocar el naixement d’un seguit de films, com Shaun of the Dead, Hot Fuzz (2007) i The World’s End (2013). A la seva filmografia també destaquen pel·lícules com Scott Pilgrim contra el mundo (2010) i Baby Driver (2017).

Quan?

Dimarts, 27 de novembre. 21:30 h. 
Sessió especial Festival Julius 2018
Idioma: VO en anglès amb subtítols

AnteriorEn mi casa no entra un gato, Pedro Zuazua Gil
Següent‘Peces d’un trencaclosques’, de Núria Martínez
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.