S’acosten dies de festes i és normal que la canalla, especialment la més menuda, es pregunti què passa i què celebrem. Si podem explicar-ho amb un conte i passar una estona entretinguda, millor que millor, oi?

El primer Nadal us transportarà a temps remots per conèixer Josep i Maria i la seva història. A través de les pàgines d’aquest conte assistireu a l’anunciació de l’àngel Gabriel, seguireu el viatge a Betlem, veureu el naixement de Jesús i com l’estel guia els reis d’orient per veure el nounat. Però el llibre no acaba aquí, sinó que també ens explica què acostumem a fer per recordar el naixement de Jesús: calendaris d’advent, el pessebre, dinars familiars, cantar cançons, menjar-nos el tortell de reis… Tot plegat, les festes de Nadal tal i com les coneixem!

A les guardes hi trobareu un mapa; ideal per aprendre i situar Natzaret, Jerusalem, Betlem… Pel que fa a l’interior, les il·lustracions de Cristina Losantos captivaran tothom que el tingui entre mans, ja que el nivell de detall farà que hi trobeu alguna cosa nova cada vegada que l’obriu i el llegiu.

És possible que la vostra canalla hi trobi a faltar que es parli del tió. A casa nostra no podem entendre el Nadal sense el tió! Doncs bé, tot i que no se’n parli directament, us asseguro que si el busqueu bé, el trobareu en alguna pàgina. Sempre podem posar a la carta dels Reis que la Cristina Losantos i en Raimon Carrasco ens facin un altre llibre en què es parli exclusivament el tió.

Que comenci la màgia del Nadal!

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Aida Montoya (@aida_montoya_)

Anterior‘Prohibido nacer’, Trevor Noah
SegüentTornar a caminar
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.