El oscuro océano sin fin, de Boris Mosso

1612

Comença la saga de ciència-ficció Los Elementales

El oscuro océano sin fin és la primera novel·la de l’autor Boris Mosso (Xile, 1966). Aquest és el primer volum d’una saga de ciència-ficció que té per a nom Los Elementales. Una saga que tot amant del gènere hauria de llegir.

L’aventura comença quan la galàxia Astral és envaïda per una desconeguda raça. Davant l’atac, les més poderoses flotes de tota la galàxia es posen en marxa per a rebatre els conquistadors, però són derrotats. Sense que ningú ho pugui evitar, la galàxia Astral és conquerida per aquesta misteriosa raça.

Alhora, al planeta Espacia, una petita tripulació començarà el seu viatge a la recerca d’un misteriós objecte que podria salvar la galàxia Astral. Lena Valir és l’encarregada de dirigir l’expedició.

Una emocionant epopeia espacial que canviarà el curs de la història universal per sempre

 

El petit grup viatjarà fins a la llunyana galàxia Lúmina per trobar aquest objecte. En aquest èpic viatge, l’equip haurà d’enfrontar-se a les seves pors i secrets més profunds.

Més informació sobre el llibre El oscuro océano sin fin aquí.

 

AnteriorEl hombre que podía curar, de Mariela Miño
SegüentConstruïm un jardí ple de natura, ple de vida
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.