El hombre que podía curar, de Mariela Miño

1308

El viatge d’un home extraordinari a la recerca del seu lloc en el món

Mariela Miño (1976, Xile) publica el seu primer llibre, El hombre que podía curar, en versió digital i que es troba disponible a les millors plataformes de venda d’ebooks del panorama internacional.

El hombre que podía curar narra el viatge de Gabriel Saldana, un jove nord-americà que ha nascut amb un poderós do: curar a la gent només tocant-la. Motivat per aquest poder, en Gabriel decideix dedicar la seva vida a ajudar els altres. Tot això el portarà a estudiar medicina i a treure’s el títol.

En Garbriel té un extraordinari do, però… mereix el món a algú com ell?

Per tal d’ajudar els altres i complir el seu somni, Gabriel viatja a països on creu que pot ajudar, com és el cas de Colòmbia, Mèxic o Àfrica. Allà viurà experiències que marcaran un abans i un després en la seva vida. Per altra banda, és en aquest viatge on coneix el poder de l’ambició humana, ja que en descobrir-se el seu do, tothom voldrà utilitzar-lo.

Descobreix el llibre El hombre que podia curar aquí.

AnteriorEl extraño verano de Tom Harvey, Mikel Santiago
SegüentEl oscuro océano sin fin, de Boris Mosso
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.