En Tom Harvey és un saxofonista d’origen americà que s’instal·la, després de molt voltar per Europa, a Roma. Allà es dedica a tocar de club en club i fa de guia turístic. Un dia qualsevol, rep la trucada de Bob Ardlan –el seu exsogre i un pintor de renom internacional– però no l’agafa. Més tard, l’Elena, la filla d’Ardlan i la seva exdona, li truca per comunicar-li que el pintor ha mort en un terrible accident. Harvey viatja a Tremonte per acompanyar l’Elena, de la qual encara està enamorat, en un moment tan dur com la mort del pare i empès per la curiositat de saber per quin motiu Ardlan li trucà i què va passar del cert aquella nit.

Sospites, pistes falses, més morts, obsessió, gelosia, pintures ocultes… tot plegat una partitura d’allò més enrevessada que Harvey i els lectors no resoldran fins les últimes notes d’un concert orquestrat amb una perícia extraordinària i amb tocs d’humor.

Llegiu el primer capítol i submergiu-vos en un estrany estiu…

AnteriorA la sombra del baobab, Xavier Moret
SegüentEl hombre que podía curar, de Mariela Miño
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.