La companyia teatral formada per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans es retira dels escenaris després de quasi 40 anys actuant

El Tricicle posa fi a la interpretació en directe, però es volien acomiadar del públic per la porta gran i ho estan aconseguint. Abans de l’estrena de l’obra a Barcelona ja havien fet una pròrroga i se’n va haver de fer una altra. Els mims còmics deixen el Teatre Victòria el dissabte 23 de març. Però no us preocupeu que continua la gira pel territori.

HITS és l’acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent; títol d’un recull de dotze esquetxos escollits pel públic que va votar a la seva pàgina web. Una peça de 100 minuts que es fa curta, ja que no pots parar de riure. Per tant, podríem dir que és un viatge als orígens començant amb el gag dels homes de cromanyó i acabant amb l’actualitat. Els gags els representen tal qual els van fer per primera vegada excepte algunes adaptacions tecnològiques.

L’escenografia és senzilla i amb un canvi de muntatge marcat pels llums i ràpid. Quan s’acaba un esquetx s’apaguen els llums i el cap d’uns segons ja es torna obrir amb un atrezzo totalment diferent i ells canviats de vestuari. Això demostra la gran organització que tenen i la pràctica dels artistes. Pràctica i complicitat. Els tres amics que es van conèixer a l’Institut del Teatre ensenyen als espectadors la complicitat que hi ha entre ells. Són un pack, un trio que ens diu adéu amb el seu ‘El millor, del millor, del millor’.

El remember dels tres actors de teatre gestual estarà a l’Atlàntida de Vic el dia 5 d’octubre d’aquest any. No us perdeu l’oportunitat i aneu-hi!

Anterior‘True Detective 3’, els records perduts
SegüentCINECLUB VIC. Essential Killing
Avatar photo
Em dic Meritxell Dalmau i sóc periodista, especialitzada en cultura. Lletraferida, amant de les arts i de les veus de les persones. Apassionada pel teatre, ja sigui clàssic, modern o contemporani. Em pots trobar en un pati de butaques, en una exposició, en una llibreria o en una cafeteria relatant històries.