Aquest passat dissabte, l’equip de L’escriba vam tenir el privilegi d’anar a l’ETC a veure El pla, de la companyia Loropardos. Ja els vam tenir al teatre Cirvianum de Torelló i repeteixen a l’ETC de Vic.

loropardos

Amb una posta en escena simple però molt juganera i entenedora, El pla se centra en els tres protagonistes, els quals ordeixen un pla maquiavèlic per matar els seus caps, que els fan la vida impossible i que de no ser-hi els farien la feina més agradable. Humor negre a l’extrem, paraulotes a tort i a dret que acosten l’obra a l’espectador; i és que, qui no ha volgut matar mai el seu cap? Tot plegat un entramat en què fins i tot, hi ha actors que donen vida a 2 o a 3 personatges amb perfils molt diferents; una actuació molt natural i quotidiana la qual cosa ens mostra la gran qualitat de la companyia. Riures per tota la sala i espectadors amb un somriure d’orella a orella, que de ben segur van anar a dormir contents!

 

 

AnteriorTaller d’escriptura creativa per a nens
SegüentEns embrutem plegats?
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.