Aquest divendres és el Dia Mundial del Teatre i l’Espai ETC de Vic han organitzat un seguit d’actes per celebrar-ho.

 

Divendres 27 a les 10 del vespre hi haurà un brindis pel teatre al mateix Espai ETC. Tot seguit, a 2/4 d’11, hi haurà la representació de  Be God Is, de la Cia Espai Dual. Aquest espectacle tanca el Cicle de Varietés amb un tast d’experimentació artística que s’allunya de les vies d’expressió convencionals i se serveix de la música, el teatre i el circ per acompanyar la seva peculiar interpretació de la realitat, sempre en clau humorística. L’oferta que l’acompanya també és temptadora: els 100 primers que reservin la seva entrada des de la pàgina web gaudiran d’un 50% de descompte! El final de festa es farà a El Raconet, on els espectadors tindran, com de costum, la primera consumició gratuïta amb l’entrada.

 

Foto Heike LonheisDissabte 28 a les 10 del matí l’ETC ens proposa assistir a la MasterClass de Clown de Guillem Albà, que ensenyarà durant les quatre hores següents a descobrir les lleis del pallasso, a descobrir que el pallasso no té cap llei, a trobar les ganes de jugar i divertir-se, a atrapar l’atenció de la gent i a robar-los el cor. Els interessats podeu inscriure-us a la MasterClass per 5€ fins aquest divendres 27 de març al web de l’ETC.

Quietud_Cartell

I, finalment, el mateix dissabte a 2/4 de 10 del vespre hi ha Quietud Salvatge, una adaptació lliure d’Àlex Aguilà del clàssic d’Àngel Guimerà Terra Baixa. Júlia Barceló es posa a la pell d’una Marta que estava a un pas de ser lliure i que acusa els que la retenen d’espectadors passius de la seva tragèdia.

 

A L’Escriba sortegem una entrada doble pels dos espectacles entre les persones que segueixin les indicacions de les nostres xarxes socials: Facebook i Twitter.

AnteriorCineclubVic
SegüentEstrenes de la setmana (27/03/2015)