“Deesses”, a l’ETC

1643

Aquest dissabte 18 de març, l’actriu Pepa Lavilla presenta Deesses, una obra pròpia creada a partir d’un treball de construcció física del personatges.

La trama es presenta a través del paper d’una psicòloga que explica els casos de 4 dones, 4 deesses, que a partir de les seves dificultats ens mostren les seves habilitats per sortejar els entrebancs de la vida. Cada personatge té una col·locació corporal que el defineix. A partir d’aquí, en surten 5 protagonistes que presenten 5 maneres diferents d’encarar la vida.

Podreu veure Deesses aquest dissabte 18 de març a 2/4 de 10 a l’Espai ETC de Vic. Podeu adquirir les vostres entrades a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, podeu participar al sorteig que organitza L’escriba a les xarxes socials: Facebook Twitter.

AnteriorCineclub Vic
SegüentUn dia del pare de pel·lícula
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.