Vox Machina és una sèrie d’animació de fantasia medieval per adults que podeu veure a Amazon Prime. L’origen de la sèrie es troba en un canal de YouTube i Twitch anomenat Critical Role, que retransmet partides de rol de Dungeons & Dragons d’un grup de dobladors americans. El màster és Matthew Mercer i els jugadors són, actualment: Ashley Johnson, Travis Willingham, Laura Bailey, Liam O’Brien, Taliesin Jaffe, Marisha Ray, Sam Reigel i Robbie Daymond. A partir d’aquí, van realitzar una campanya a Kickstarter per finançar un curt d’animació, amb un èxit tan espectacular que van aconseguir més d’onze milions de dòlars. Més tard, ha estat Amazon Prime que ha apostat per aquest projecte fent possible la sèrie animada.

Després d’aquesta presentació tan peculiar, ja podeu imaginar de què va la sèrie: Vox Machina és un grup de mercenaris que viu aventures de tota mena amb l’objectiu d’aconseguir suficients diners per finançar-se les borratxeres. L’honor i la glòria no són les seves prioritats, però acabaran amb el destí del regne a les seves mans: dos bessons semielfs letals, una caçadora i un canalla, un bàrbar gegant sense cervell, una druida elf que no confia en si mateixa, un artificier aristocràtic, una paladí gnom amb crisis de fe i un gnom bard que demostrarà repetidament que la mida no importa.

Uns personatges carismàtics, creats i interpretats durant més d’onze anys pels dobladors i unes il·lustracions espectaculars són els ingredients que fan de Vox Machina una sèrie tan especial. Gaudireu d’una bona dosi d’aventures, màgia, violència, sang i fetge, humor, borratxeres, sexe i moltes paraules malsonants.

Agradarà a…

Tant als que gaudeixen del rol com als que no. Uns personatges entranyables i un guió divertidíssim els portaran a situacions absurdes que enganxen capítol rere capítol.

No agradarà a…

Qui cregui que la fantasia i l’animació són per a nens. El gore i la violència són plats forts en aquesta sèrie.

 

AnteriorAquest divendres 22 d’abril als cinemes…
SegüentCINECLUB VIC. Tres
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.