En un altre article ja us vam parlar de la col·lecció Si jo fos, de l’editorial Castellnou, però us refrescarem la memòria. Si jo fos és una col·lecció de llibres infantils de coneixements diversos. L’objectiu és afavorir que els nens i nenes es descobreixin a si mateixos alhora que també descobreixen els animals salvatges. Ara es sumen dos títols més a la sèrie i, per tant, dos animals a la família: el flamenc i el panda.

Si jo fos un flamenc i Si jo fos un panda són els dos nous membres d’aquesta sèrie de llibres destinada a nens i nenes d’entre 2 i 4 anys. Cada un dels títols, a més d’ensenyar com són els animals, inclou informació útil per a l’autor o el mestre que acompanyi l’infant en la lectura. També hi pots trobar anotacions perquè el petit participi en la lectura i es compari amb l’animal en qüestió.

Els altres animalons de la col·lecció Si jo fos són: la girafa, el lleó, l’elefant, el dofí, el camaleó, el coala, l’esquirol i el pingüí. Pots trobar tots els títols tant en català com en castellà.

Si jo fos un flamenc
Si jo fos un panda

 

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentClàssics de la literatura universal
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.