Si jo fos és una col·lecció de llibres infantils de coneixements diversos. L’objectiu és afavorir que els nens i nenes es descobreixin a si mateixos alhora que també descobreixen els animals salvatges. Ara es sumen dos títols més a la sèrie: Si jo fos un esquirol i Si jo fos un pingüí.

Seguint la finalitat de la col·lecció, Si jo fos un ESQUIROL vol promoure en l’infant el gust per la lectura, de la mateixa manera que li ensenya, de manera divertida i amena, com són els esquirols i les seves curiositats, com per exemple, per a què fan servir la cua!

De la mateixa manera, Si jo fos un PINGÜÍ ensenyarà als petits com són els pingüins des que surten de l’ou fins que són adults, tot això ressaltant què els fa especials!

Tots els llibres de la col·lecció inclouen activitats perquè els nens i nenes les realitzin i, d’aquesta manera tan divertida, descobreixin tant els animals salvatges i alhora es descobreixin a ells mateixos.

L’autora dels llibres de Si jo fos és Ana Galán, autora best-seller amb més de 80 llibres publicats. Nascuda a Oviedo (Madrid), des de ben jove es va interessar pels animals, de manera que va graduar-se com a Veterinària a Madrid i, després, va anar-se’n a Estats Units per seguir amb la seva formació a l’hospital Animal Medical Center. A més, la il·lustradora d’aquesta col·lecció és l’argentina Mariana Nemitz, llicenciada en Arts Visuals.

Castellnou és l’editorial que publica la col·lecció Si jo fos, llibres que convenen curiositats, educació, il·lustracions, fotografies i, sobretot, diversió.

 

Fitxa tècnica

Si jo fos un ESQUIROL

Autora: Ana Galán

Il·lustradora: Mariana Nemitz

ISBN: 978-84-17406-47-9

Preu: 7,90 €

 

 

Si jo fos un PINGÜÍ

Autora: Ana Galán

Il·lustradora: Mariana Nemitz

ISBN: 978-84-17406-48-6

Preu: 7,90 €

 

AnteriorSaló del Manga 2018
Següent‘WAD-RAS’, el primer cas dels mossos d’esquadra com a policia judicial fet novel·la
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.