MARC MUSQUERA

Nom i cognoms: Marc Musquera i Moreno                           

Edat: 36 anys

Lloc de residència: Barcelona

Professió: Desenvolupador d’apps mòbils iOS, i quan aconsegueixi trobar temps lliure suficient, dissenyador de videojocs.

Càrrec a L’escriba: Membre de l’staff, corresponsal a la metròpoli, i picalletres de temes cinèfils (i algun cop de llibres!).

Que significa per tu la cultura? És el que trenca totes les barreres sociopolítiques possibles i ens fa volar la imaginació. Sense cultura, el món seria un lloc molt pitjor.

Què significa per tu L’escriba? Una familia cultural maquíssima i un projecte la mar d’interessant i del qual m’encanta formar-ne part.

Una pel·lícula: Uf, ja em seria complicat fer un top10, com per pensar en un top1… però bé, si he de decantar-me per una, trio la que sempre que la fan per la tele l’he de mirar: Schindler’s List.

Un llibre:  Em decanto pel llibre que més cops he llegit a la meva vida, i el primer que, ja de petit, em va desbordar la imaginació: La Isla Misteriosa de Jules Verne.

Música? Més uf… des de bandes sonores de films i videojocs a música celta, metal, new age, clàssica i òpera, la llista és llarga, excessivament llarga. I sóc dels què compra CDs físics, encara!

Nocilla o Nutella: Nocilla, de tota la vida.

Nesquik o Cola-cao: Em declaro addicte al cafè, però si m’he de decantar per una de les opcions, Nesquik. Els grumolls són el mal.

Platja o muntanya: Muntanya, però a nivell senderisme, eh? Que una mica de vertigen hi ha…

Hivern o Estiu? No es pot comparar el plaer de tapar-te quan tens fred amb el suplici de no poder-te treure més roba i seguir suant. 

Per tu el món és un lloc? Inestable, però en constant evolució. O vull creure que així és, perquè si no, “anem ben apanyats”.

Llegeix els articles d’en Marc Musquera

AnteriorCINEMA PARADITO. Paradito Parásito
SegüentCINECLUB XIC. La increïble història de la pera gegant
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.