MARC MUSQUERA

Nom i cognoms: Marc Musquera i Moreno                           

Edat: 36 anys

Lloc de residència: Barcelona

Professió: Desenvolupador d’apps mòbils iOS, i quan aconsegueixi trobar temps lliure suficient, dissenyador de videojocs.

Càrrec a L’escriba: Membre de l’staff, corresponsal a la metròpoli, i picalletres de temes cinèfils (i algun cop de llibres!).

Que significa per tu la cultura? És el que trenca totes les barreres sociopolítiques possibles i ens fa volar la imaginació. Sense cultura, el món seria un lloc molt pitjor.

Què significa per tu L’escriba? Una familia cultural maquíssima i un projecte la mar d’interessant i del qual m’encanta formar-ne part.

Una pel·lícula: Uf, ja em seria complicat fer un top10, com per pensar en un top1… però bé, si he de decantar-me per una, trio la que sempre que la fan per la tele l’he de mirar: Schindler’s List.

Un llibre:  Em decanto pel llibre que més cops he llegit a la meva vida, i el primer que, ja de petit, em va desbordar la imaginació: La Isla Misteriosa de Jules Verne.

Música? Més uf… des de bandes sonores de films i videojocs a música celta, metal, new age, clàssica i òpera, la llista és llarga, excessivament llarga. I sóc dels què compra CDs físics, encara!

Nocilla o Nutella: Nocilla, de tota la vida.

Nesquik o Cola-cao: Em declaro addicte al cafè, però si m’he de decantar per una de les opcions, Nesquik. Els grumolls són el mal.

Platja o muntanya: Muntanya, però a nivell senderisme, eh? Que una mica de vertigen hi ha…

Hivern o Estiu? No es pot comparar el plaer de tapar-te quan tens fred amb el suplici de no poder-te treure més roba i seguir suant. 

Per tu el món és un lloc? Inestable, però en constant evolució. O vull creure que així és, perquè si no, “anem ben apanyats”.

Llegeix els articles d’en Marc Musquera