El club de lectura de narrativa va començar a la Biblioteca de Manlleu l’any 2006. Al setembre de 2019 s’ha ampliat l’oferta d’aquesta tipologia de clubs a tres clubs més: “De tot una mica”, “De clàssics”, i “L’Escriba”. Al llarg i ample d’aquests anys s’han llegit i comentat més d’un centenar de títols.

Per poder formar part d’un d’aquests clubs de lectura cal omplir un FORMULARI, signar-lo i portar-lo o enviar-lo escanejat a la Biblioteca. El període d’inscripció s’obre a l’estiu (cal estar atents a les dates a través del web i de les xarxes socials), però si hi ha places vacants s’hi pot accedir a mig curs.

 

CLUB DE LECTURA “DE TOT UNA MICA”

 


Conduït per Anna Piella
Dia de trobada: 1r o 2n DILLUNS de cada mes, a les 18h

Es llegeixen i comenten novel·les (preferentment), reculls de contes, teatre i poesia. La temàtica de les lectures és variada, així com la tria d’autors i èpoques. Els textos triats no presenten una dificultat de lectura i conviden a la descoberta d’autors i autores de totes les literatures. És l’hereu del club de lectura iniciat l’any 2006, amb l’estil didàctic i planer de la filòloga Anna Piella.

 

CLUB DE LECTURA “L’ESCRIBA”

 

 

Conduït pels integrants de l’Escriba.
Dia de trobada: últim DIMARTS de cada mes, a les 19h.

L’Escriba és un portal web cultural que va néixer a Manlleu on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, entrevistes i nombrosos continguts t’hi esperen. Aida Montoya, Irene Solanich, David Muñoz, David Osa, Sílvia Plana i Marc Orra ens proposen us passeig pels gèneres de la narrativa. En aquest club de lectura cada dos mesos canviarem de gènere: la distopia, novel·les del món, novel·la negra, novel·les sobres llibres, tot plegat amb un estret lligam amb les versions cinematogràfiques d’aquests textos literaris.

 

CLUB DE LECTURA “DE CLÀSSICS”

 

 

Conduït per Teresa Sanglas.
Dia de trobada: 2n DIMECRES de cada mes, a les 18h.

Un passeig pels clàssics moderns i contemporanis de la literatura. Narrativa i teatre d’autors i autores consagrats que cal llegir i revisitar: Pla, Rodoreda, Sagarra, Mann, Flaubert, etc. Es llegiran textos coneguts que no presenten una gran dificultat. Una bona oportunitat per ampliar el cànon literari personal d’un/a bon/a amant de la literatura catalana i universal. La filòloga Teresa Sanglas ens obrirà el camí en aquest mar literari.

 

Portada

Anterior“Billy Summers”, Stephen King
Següent“El Llibre Blau de Nebo”, Manon Steffan Ros
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.