LA PROPERA PELL // Isa Campo i Isaki Lacuesta, Catalunya, 2016

Producció: Corte y Confección de Películas, La Termita Films, Sentido Films

Guió: Isa Campo, Isaki Lacuesta i Fran Araújo
Música: Gerard Gil
Muntatge: Domi Parra
Durada: 103 min
Intèrprets: Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Bruno Todeschini, Igor Szpakowski

Guanyadora de quatre premis al Festival de Malaga, La propera pell es mou sense dificultat entre el thriller d’intriga i el drama familiar. El punt de partida del fill retrobat serveix per crear un magnífic relat al voltant dels enigmes del passat. Una pel·lícula escrita i dirigida amb mà ferma i amb un grapat d’excel·lents intèrprets.

A les 21:30 h es farà la projecció dels espots participants al V Concurs d’espots per a la no violència masclista i es faran públics els espots guanyadors.

La sessió comptarà amb la presència de Domi Parra, muntador de la pel·lícula.

Programada conjuntament amb VicDones-SIAD Osona. Hi col·laboren la Diputació de Barcelona i la Fundació SGAE. Amb el suport a la difusió de l’Acadèmia del Cinema Català. Aquesta pel·lícula forma part de la quarta edició de Conegudes (també) a casa, el programa itinerant de la 24a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

Dimarts, 13 de desembre. 21:30 h
Idioma: català i castellà
Entrada gratuïta
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorCrítica de “Hell or High Water”
SegüentL’auto croqueta del mòbil
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.