Fitxa técnica

Els Goonies // Richard Donner, Estats Units, 1985

Producció: Warner Bros. Pictures
Guió: Chris Columbus
Música: Dave Grusin
Muntatge: Michael Kahn
Durada: 114 min
Intèrprets: Sean Astin, Jeff Cohen, Josh Brolin,Kerri Green, Corey Feldman

 

Sinopsi

Una altra pel·lícula que va caure de l’anterior cicle. Però, com que “els Goonies no moren mai!”, aquesta vegada complirem el desig de convertir-nos en pirates.

Els Goonies ens ajuda a complir aquest somni a través de l´aventura d’un grup d’amics a la recerca d´un tresor. Aquest film mític és pur entreteniment, ple de personatges icònics i frases antològiques. Una nova oportunitat per reviure-la en pantalla gran i fer que les noves generacions també es deixin emportar per la seva màgia. I de pas, recordarem la figura del seu malaguanyat director, Richard Donner.

Richard Donner

Director i productor de cinema nascut el 1930 a Nova York. Va iniciar la seva carrera treballant a la televisió. Quan va assolir fama gràcies a La profecia havia rodat un centenar de capítols de sèries i dos films: Twinky (1970) i X-15 (1961). A partir d’aquell moment la seva carrera va enlairar-se amb títols icònics com Superman (1978), Lady Halcon (1985), Els Goonnies (1985) la saga Arma Letal (1987) i Los fantasmes atacan al jefe. La seva última pel·lícula va ser 16 calles (2016). Va morir el passat juliol a Los Angeles.

https://www.youtube.com/watch?v=jkLy8ne_SM4

Quan?

Diumenge, 12 de desembre. 17 h.
A L’Atlàntida
Compra la teva entrada

 

 

Anterior“En la foscor de l’hivern”, Tim Winton
Següent“El Drac Rac”, El Pot Petit
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.