Fitxa tècnica

Rauf // Baris Kaya, Soner Caner, Turquia, 2016

Producció: Peri Istanbul, Aslan Films
Guió: Soner Caner
Música: Ümit i Ayse Önder
Muntatge: Ahmet Boyacioglu i Baris Kaya
Durada: 1 h 34 min
Intèrprets: Alen Hüseyin Gürsoy, Seyda Sözüer, Yavuz Gürdz, Muhammed Ubic, Veli Ubic.

 

Sinopsi

Rauf (Alen Huseyin Gursoy) és un nen de 9 anys que ha hagut de deixar l’escola i comença a treballar en una fusteria com aprenent. Allà coneix a Zana (Seyda Sozuer), de qui cau enamorat. Per a conquerir-la, necessita una tela de color rosa. La tasca no serà tan senzilla com sembla en un poble petit cobert de neu al cim d’una muntanya.

Rauf suposa el debut dels seus directors i és un film modest, rodat en un entorn paisatgístic únic i protagonitzat per actors no professionals, nadius de la zona. Ens narra una història amorosa entre dos personatges que viuen en un petit poble rural sota el pes d’una guerra eterna. La pel·lícula no mostra cap imatge del conflicte bèl·lic però l’espectador sí que en serà conscient a través de la mirada, els gestos i els anhels dels seus protagonistes.

Baris Kaya, Soner Caner

Nascut a Turquia el 1983, Soner Caner va treballar tasques de producció, direcció artística i maquillatges per efectes especials. Barış Kaya és graduat pel departament de cine i televisió de la Universitat d´Anatòlia. Ha treballat en productores de televisió i ha dirigit anuncis. Han debutat en la direcció codirigint el film Rauf, que ha rebut una desena de premis a diversos festivals europeus. Actualment Caner treballa en un nou film, Gönül.

Sessió programada conjuntament amb el Museu del Ter dins dels actes de la 10a Mostra de Cinema Etnogràfic.

Quan?

Dimarts, 27 d’octubre. 21.30 h.
Sala 2 de l’Atlàntida.
Venda d’entrades al web de l’Atlàntida.
Accedir a la venda