Fitxa tècnica

Ras vkhedavt, rodesac cas vukurebt?// Aleksandre Koberidze, Geòrgia-Alemanya, 2021

Producció: DFFB, New Matter Films.
Guió: Aleksandre Koberidze.
Fotografia: Faraz Fesharaki.
Música: Giorgi Koberidze.
Muntatge: Aleksandre Koberidze.
Durada: 2 h 30 min.
Idioma: VO en georgià amb subtítols.
Intèrprets: Ani Karseladze, Giorgi Bochorishvili, Oliko Barbakadze, Giorgi Ambroladze.

Una jove parella decideix citar-se en un bar després de coincidir diverses vegades al carrer. Com si es tractés d’un conte de fades modern, el dia de la trobada, tots dos han modificat la seva aparença i són incapaços de reconèixer-se.

Realisme màgic a l’antiga capital de Geòrgia, un retrat de les seves gents a través de relacions, costums i molta vida al carrer. Una proposta única que parteix d’un gran amor pel cinema i per la fantasia en què es donen la mà la quotidianitat, la poesia i delicadesa. Tot això és possible gràcies a la mirada del seu realitzador, qui demostra que al cinema hi ha encara molt de terreny per explorar i hi poden passar coses increïbles.

Aleksandre Koberidze

Director i guionista nascut el 1984 a Tbilisi, Georgia. Va estudiar cinema a l’Acadèmia alemanya de cinema i televisió de Berlín. Va debutar amb els curts Der Fall (2013) i Colophon (2015) i el 2017 va presentar el seu primer llarg, Let the Summer Never Come Again (2017). El seu segon llargmetratge és aquesta Què veiem quan mirem cap al cel?

Sessió programada conjuntament amb el Museu del Ter de Manlleu dins dels actes de la 12a Mostra de Cinema etnogràfic.

Quan?

Dimarts 11 d’octubre a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

Anterior“Todas las cosas que nos tienen hasta el coño”, Vanessa G. Medina
Següent“El colós de Marussi”, Henry Miller
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.