Fitxa técnica

La nova escola // Ventura Durall, Catalunya, 2020

Producció:
Guió: Ventura Durall
Música:
Muntatge:
Durada: 1 h 25 min
Intèrprets:

 

 

Sinopsi

Per què ha de servir l’escola, avui? Aquesta pregunta va propiciar una revolució educativa a través del programa Escola Nova 21. La nova escola segueix els tres anys de vida del programa, basat en l’aprenentatge competencial i que ha generat una revolució educativa a Catalunya.

Observant el fenomen des d’una perspectiva d’espècie i analitzant-ne el context històric i científic amb les veus més qualificades, el film s’endinsa en l’aventura dels seus impulsors i d’aquells que han estat al centre de l’experimentació dels nous mètodes. Es pot canviar un sistema educatiu des de baix cap a dalt amb èxit? Només el temps ens donarà la resposta, però la llavor per repensar l’educació dels ciutadans i ciutadanes del futur ha arribat per quedar-se.

Ventura Durall 

Nascut el 1974 és guionista, director i productor de documentals, ficció i obres audiovisuals per a museus. Graduat per l’ESCAC, l’any 2000 funda la productora Nanouk Films amb la intenció de crear una plataforma artística de referència en el panorama audiovisual català i europeu. És vicepresident de Pro-Docs, l’associació de productors de documental i membre de PROA, productors associats de Catalunya.

Programada en col·laboració amb la UVIC-UCC en el marc de l’activitat transversal Agenda 2030. Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Quan?

Dimarts, 24 de novembre. 20 h.
Sala 2 de l’Atlàntida.
Venda d’entrades al web de l’Atlàntida.
Accedir a la venda 

 

AnteriorFestival Suncine 2020
SegüentCrítica de “Teheran”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.