Fitxa técnica

La meva filla // Laura Bispuri, Itàlia-Alemanya-Suïssa, 2018

Producció: Vivo Film, Colorado Film Production, Rai Cinema
Guió: Francesca Manieri i Laura Bispuri
Música: Nando Di Cosimo
Muntatge: Carlotta Cristiani
Durada: 1 h 37 min
Intèrprets: Valeria Golino, Alba Rohrwacher, Sara Casu, Udo Kier, Michele Carboni.

La Vittoria (Sara Casu), una nena de 10 anys que ha viscut fins ara amb la seva mare adoptiva (Valeria Golino), coneix a la seva mare biològica (Alba Rohrwacher). Això farà trontollar el món que coneixia i l’obligarà a replantejar els seus sentiments i les seves creences.

Aquest emocional drama estableix una dolorosa relació mare-filla-mare i planteja una sèrie de temes sobre la maternitat, la identitat, la responsabilitat i el creixement dels infants. Rodada amb senzillesa i proximitat la pel·lícula es sosté principalment sobre les tres actrius protagonistes. La directora i coguionista aposta per emfatitzar el conflicte i contraposar la visió i les accions de totes tres protagonistes, sense definir allò que és bo o dolent i mostrant en tot moment les contradiccions en les accions de les dues mares.

Laura Bisquri

Directora i guionista de cinema nascuda a Roma el 1971. Va iniciar-se en el món audiovisual a través de diversos documentals i curtmetratges. Va aconseguir el premi Donatello al millor curt per Passing Time (2001). va debutar al cinema l’any 2015 amb Vergine giurata. Posteriorment va dirigir La meva filla, el projecte coral The Love Europe Project (2019) i el seu últim film, Il paradiso del pavone (2021).

Quan?

Dimarts, 15 de febrer. 20 h.
Idioma
: VO en italià amb subtítols en català
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

 

AnteriorCINECLUB XIC. “La mama és pura pluja”
SegüentCrítica de “El buen patrón” de Fernando León de Aranoa
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.