Fitxa tècnica

Her // Spike Jonze, Estats Units, 2013

Producció: Annapurna Pictures, Stage 6 Films
Guió: Spike Jonze
Música: Arcade Fire
Muntatge: Jeff Buchanan, Eric Zumbrunnen
Durada: 2 h 6 min
Intèrprets: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Rooney Mara, Bill Hader, Amy Adams, Lynn Adrianna Freedman.

 

 

Sinopsi

Theodore Twombly és un home solitari que es guanya la vida escrivint cartes privades i emotives per a persones que, per algun motiu, no són capaces de fer-ho pel seu compte. Trist i amb el cor trencat a causa d’una ruptura sentimental s’interessa per una nova intel·ligència artificial dissenyada per complaure qualsevol necessitat de l’usuari.

A través de la hipnòtica relació entre el protagonista (un magnífic Joaquin Phoenix) i la seva amant virtual, el director Spike Jonze planteja una infinitat de qüestions (socials, morals, culturals) al voltant de l’evolució tecnològica en què ens trobem immersos. Una magnífica cinta de ciència ficció futurista de tall romàntic, profundament emotiva, que combina amb encert la comèdia, el drama i que ens ofereix una visionària descripció de la societat actual.

A càrrec de l’Ateneu de Vic i Cineclub Vic, amb el suport de la Institució Puig-Porret. Aquesta sessió forma part del cicle La disrupció: el paradigma del segle XXI del programa de l’Ateneu de Vic.

Quan?

Dijous, 14 d’octubre. 20 h.
Casino de Vic
Entrada gratuïta amb aforament limitat.
Reserva d’entrades: info@ateneudevic.cat
Més informació: www.ateneudevic.cat

 

AnteriorKen Kesey i el mal de la cordura
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.