Fitxa tècnica

Producció: Datari Turner Productions, Birthday Soup Films, Fishbowl Studios
Guió: Justin Chon
Música: Roger Suen
Muntatge: Reynolds Barney i Rooth Tang
Durada: 1 h 34 min
Intèrprets: Simone Baker, Justin Chon, Curtiss Cook Jr., David So

 

Sinopsi

La Kamilla és una nena afroamericana d’11 anys, amiga d’Eli i Daniel, dos germans coreans propietaris d’una sabateria de Los Angeles. És un dia qualsevol, però tot canvia quan el veredicte sobre el cas de Rodney King desencadena una sèrie de disturbis a tota la ciutat.

El director Justin Chon escriu, protagonitza i dirigeix el seu segon film, ambientat en els anomenats disturbis del 92. Rodada en blanc i negre, i prenent com a referent, l’estètica grunge dels 90, la pel·lícula s’inicia com una faula sobre la multiculturalitat però esdevé un drama racial a mesura que el marc històric i l’escalada de tensions racials atrapen els personatges.

Justin Chon

Nascut a Califòrnia el 1981, és conegut als Estats Units per haver participat en diverses sèries de Disney Channel i, sobretot, per interpretar un dels personatges de la saga Crepúsculo (2008-13). A més d’actuar, té una banda de K-Pop, dirigeix curts en línia i és un famós videoblogger. El 2015, va debutar com a director i guionista amb Man Up. El 2017 dirigeix Gook, guanyadora del premi Next del públic a Sundance.

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

Quan? 

Dimarts, 10 d’abril
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorEl joc del gat i la rata
SegüentFullmetal Alchemist
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.