Fitxa tècnica

Fourteen // Dan Sallitt, EUA, 2019

Producció: Static Prods

Guió: Dan Sallitt

Música:

Muntatge:

Durada: 1 h 34 min.

Intèrprets: Tallie Medel, Norma Kuhling, Lorelei Romani, C. Mason Wells, Dylan McCormick, Kolyn Brown, Willy McGee, Scott Friend, Evan Davis.

Sinopsi

Mara (Tallie Medel), i Jo (Norma Kuhling) són amigues des de l’institut. Han crescut juntes i han fet evolucions personals diferents, marcades cadascuna pel seu propi context personal, social i familiar. En el transcurs de dei anys de relació, la jove Jo es torna cada vegada més disfuncional. La seva amiga Mara, de caràcter més estable, contempla l’inexorable procés de decadència de la sega amiga.

El nou film del realitzador Dan Sallitt fa aflorar amb modèstia i una emotivitat creixent la complexitat de les relacions d’amistat al llarg del temps. A través de mesurades el·lipsis assistirem a la relació de les seves protagonistes durant una dècada. Un període en què es posaran a prova els vincles que es gesten en la infantesa, on sembla que totes les persones tenim moltes més coses que ens uneixen que no pas que ens separen, i que, a poc a poc, es van complicant a mesura que el context personal i social també es transforma.

Dan Sallitt

Cineasta nord-americà nascut a Pensilvània el 1955. Va treballar durant anys com a crític de cinema a Los Angeles Reader. Va debutar com a director el 1986 amb el llargmetratge Polly Perverse Strikes Again! i va obtenir un reconeixement internacional amb The Unspeakable Act (2012). Les seves pel·lícules han estat projectades en festivals com Rotterdam, Viena, Karlovy Vary i Edimburg. Fourteen va tenir la seva estrena mundial en la Berlinale de 2019.

Quan?

Dimarts, 15 de juny. 20h, a L’Atlàntida
Venda d’entrades al web de L’Atlàntida
Accediu a la venda

AnteriorFatoumata Kébé i “El Libro de la Luna” aterren a Barcelona
SegüentAlbert Villaró presenta “La companyia nòrdica” a Vic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.