El proper 16 de juny a les 18h al CCCB, Fatoumata Kébé dialogarà amb la periodista Laura Rosel sobre el seu assaig El Libro de la Luna, una història cultural del nostre satèl·lit que es llegeix com una novel·la apassionant.

Amb vuit anys, Fatoumata Kébé va descobrir l’espai gràcies a l’enciclopèdia astronòmica dels seus pares, i des d’aleshores no ha parat de mirar el cel i estudiar les estrelles. El libro de la Luna és l’homenatge que ret aquesta brillant astrofísica francesa al nostre satèl·lit, una història cultural de la Lluna que es llegeix com una novel·la apassionant.

Acompanyada per la periodista Laura Rosel, Fatoumata Kébé ens explicarà des dels mites i les llegendes que les diverses civilitzacions han dedicat a la reina de la nit fins a la cursa espacial o la influència que la Lluna ha tingut en les pel·lícules, les cançons i fins i tot les expressions que fem servir.

Per assistir a l’acte podeu comprar l’entrada aquí.

 

Portada

AnteriorMaribel Torres presenta el seu llibre “Aquí mano jo”
SegüentCINECLUB VIC. Fourteen
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.