Gaspar Noé // França-Bèlgica, 2018

Producció: Rectangle Productions, Wild Bunch
Guió: Gaspar Noé
Fotografia: Benoît Debie
Muntatge: Denis Bedlow, Gaspar Noé
Durada: 1 h 37 min.
Idioma: VO en francès i anglès amb subtítols
Intèrprets: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub, Kiddy Smile, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull, Giselle Palmer.

 

Sinopsi

Un grup de ballarins i ballarines es reuneix en una casa en mig del bosc per fer l’assaig general abans d’una competició als Estats Units. Durant la vetllada, algú aboca un al·lucinogen a la beguda, transformant una festa extravagant en un autèntic malson.

El director Gaspar Noé torna a oferir-nos un treball cinematogràfic tan contundent i provocador com tècnicament espectacular. El director trenca una vegada més amb els cànons de la narrativa clàssica per oferir-nos un relat obsessiu que compta amb unes coreografies de moviments impossibles interpretades per autèntiques ballarines. Basada en un cas suposadament real, el director ens trasllada als anys 90 amb un descens als inferns que és capaç també de seduir a l’espectador gràcies a l’espectacle que conformen la dansa i una banda sonora construïda a partir de hits de música electrònica de l’època.

Gaspar Noé

Nascut al 27 de desembre de 1963 a Buenos Aires i resident a França. Director de cine independent amb un acostament a la violència i al sexe com a pilars de les seves pel·lícules i capaç de naturalitzar aquests d’una forma extrema i explícita amb l’objectiu d’incomodar a l’espectador. Ens ha deixat una sèrie de títols inoblidables com Carne (1991), Irreversible (2002), Enter the Void (2009), o aquesta Climax, sorprenent guanyadora del festival de Sitges.

Quan?

Dimarts, 19 de desembre a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorCINECLUB XIC. El meu estimat monstre
SegüentLa diversió de llegir Albert Sánchez Piñol
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.