Fitxa tècnica

Chavalas// Carol Rodríguez Colás Catalunya, 2021

Guió: Marina Rodríguez Colás.
Fotografia: Juan Carlos Lausín.
Música: Francesc Gener i Claudia Torrente.
Muntatge: Pablo Barce.
Durada: 1 h 31 min.
Idioma: VO en castellà.
Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas.

 

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues de l’adolescència, es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una comèdia costumista que s’allunya dels clixés i aposta per ensenyar la cara més autèntica de la generació millenial.

Carol Rodríguez Colás

Llicenciada en Comunicació Audiovisual, és directora de cinema i televisió. Ha escrit i dirigit curtmetratges i documentals. El 2020 va realitzar el seu primer llarg, Chavalas.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curt Pineda ’92, de Raquel Barrera. Els records de Barcelona ’92 encara són vius, memòries d’uns fets que van marcar profundament una generació. Però on ha quedat aquella esplendor? La pel·lícula és també la declaració d’un amor imperfecte. El de la directora i la ciutat que li va obrir els braços quan, amb 18 anys, es va descobrir lesbiana.

Els dos films formen part del projecte Conegudes (també) a casa, el programa itinerant de la 30a Mostra internacional de films de dones de Barcelona que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Fundació SGAE.

Sessió programada conjuntament amb l’Oficina Tècnica d´Igualtat de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de Vic i DRAC Màgic Cultura Audiovisual.

Quan?

Dimarts 29 de novembre a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

Anterior“El país dels sabirs”, d’Oriol Canosa
Següent“Dents de llet”, Lana Bastašić
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.