Fitxa tècnica

Producció: GDH 559
Guió: T. Hantaweewatana, V. Piyaromna, N. Poonpiriya, T. Teo.
Música: Vichaya Vatanasapt
Muntatge: Chonlasit Upanigkit
Durada: 2 h 10 min
Intèrprets: Chutimon Chuengcharoensukying, Eisaya Hosuwan, Teeradon Supapunpinyo

 

 

Sinopsi

La Lynn és una estudiant superdotada que idea un sistema per fer trampes als exàmens i així superar les qualificacions. Els diners comencen a multiplicar-se quan arriben desenes de peticions d’estudiants disposats a contractar aquest servei i així aprovar sense estudiar. Però com més creix i és professionalitza la xarxa, més grans es fan els problemes.

Una pel·lícula d’acció sense acció? La guanyadora del Premi del Públic i el de la Crítica del passat Festival Nits de cinema oriental de Vic és un creatiu exemple de com generar un intel·ligent i emocionant exercici d’intriga amb una excusa, a priori, poc atractiva. Un guió molt ben trenat, la direcció dinàmica i efectiva i uns actors que, en la majoria d’escenes, tenien carta blanca per improvisar, són els principals encerts d’aquest irresistible thriller.

Nattawut Poonpiriya

Va néixer a Bangkok, Tailàndia, el 1981. Va treballar realitzant anuncis televisiu i va dirigir nombrosos vídeos musicals abans de debutar en el camp del llargmetratge amb Countdown (2013), un exitós i polèmic film de terror que trencava esquemes. El seu segon film, Bad Genius, ha sorprès a públic i crítica i va aconseguir que tothom es quedés a la Bassa dels Hermanos malgrat la pluja durant el seu passi dins la passada edició.

Sessió programada en col·laboració amb el Festival Nits de cinema oriental de Vic

Quan?

Dimarts, 28 de maig. 21:30 h
Idioma: VO en tailandès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorSiri Hustvedt, Premi Princesa d’Astúries de les Lletres
SegüentCrítica de “Bad Genius”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.