Annette // Léos Carax, França, 2020

Producció: CG Cinéma, Kinology
Guió: Ron Mael, Russell Mael
Fotografia: Caroline Champetier
Música: Ron Mael, Russell Mael, Sparks
Durada: 2 h 20 min.
Idioma: VO en francès amb subtítols
Intèrprets: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Dominique Dauwe, Kait Tenison, Latoya Rafaela

 

 

Sinopsi

Henry (Adam Driver) és un monologuista còmic d’amor incisiu. Ann (Marion Cotillard), una cantant de renom internacional. Són el centre de totes les mirades i formen una parella feliç envoltada de glamur. El naixement de la seva primera filla, Annette, una misteriosa criatura amb un destí excepcional, els canviarà la vida. Gairebé una dècada després de Holly Motors, Leos Carax torna amb una pel·lícula que, de nou, desafia qualsevol frontera cinematogràfica. Com si fos un somni cinèfil, aquest film excèntric i tràgic és també un musical a estones desconcertant i sempre enlluernador. Annette combina idees d’una enorme bellesa plàstica i unes interpretacions també enormes de la parella protagonista. El cinema és inesgotable i el director francès n’és la prova vivent. Passin i vegin.

Leos Carax

França, 1960. Després d’iniciar-se en la teoria cinematogràfica (va anar a classes de Serge Daney, entre altres, i escrigué a Cahiers du Cinéma), va fer el salt a la pràctica per convertir-se en un cineasta imprescindible amb Boy Meets Girl (1984). En la seva trajectòria singular destaquen: Mauvais Sang (1986), Les Amants du Pont Neuf (1991), Pola X (1999) i Holly Motors (2012), projectada a Cineclub Vic. Annette suposa el seu esperat i retorn al llargmetratge després de nou anys de silenci.

https://www.youtube.com/watch?v=ujm0B2gd0ig

 

Quan? 

Dimarts, 28 de setembre, 20h
A L’Atlàntida Vic
Compra la teva entrada

 

AnteriorCarn de krònica VII: dies d’insomni anfetamínic al 69 SSIFF
Següent“The Slayers”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.