Cap de setmana intens a l’ETC

1546

Aquest proper cap de setmana l’ETC de Vic serà d’allò més intents i interessant.

La programació comença el divendres dia 12 amb dues sessions de La nit just abans dels boscos, de la Cia Arsènic Creació, amb Òscar Muñoz, un dels actors més destacats de l’escena catalana. Una proposta interessant que farà reflexionar l’espectador sobre qüestions filosòfiques universals mentre es passeja per a diferents espais del teatre.

 La nit just abans dels boscos es representarà a les 8 i a les 10 del vespre. En aquest cas, l’aforament és de 35 persones i per la funció de les 10 ja no es poden reservar entrades, només es poden comprar a taquilles. Tanmateix, aquells que vulguin reservar la seva entrada per la sessió de les 8 poden fer-ho a través del web de l’ETC.

La programació continua el dia següent, dissabte dia 13, amb la masterclass d’interpretació La mirada enfora amb Òscar Muñoz, actor de La nit just abans dels boscos. La classe anirà enfocada a actuar a partir del partner, aprendre a allunyar-se d’un mateix i deixar que la nostra interpretació neixi de l’estímul que ens provoca qui tenim al davant.

Per assistir a aquesta masterclass cal que us inscriviu abans del divendres 12 de juny al web de l’ETC. La classe tindrà lloc de 10 a 2 del migdia i val 5€.

 

El mateix dissabte a 2/4 de 10 del vespre, l’ETC tanca la programació del cap de setmana amb l’obra La norma de l’extinció, de Plantònov i representada per la Companyia Ignífuga.

La norma de l’extinció reuneix a casa d’Anna Petrovna, jove vídua del vell general Voinítzev, un grup d’amics que s’acosta a la trentena i que representa una generació indecisa i endeutada fins al coll que aprofitarà l’oportunitat de retrobar-se per deixar-se anar i fer burla de la generació que els ha precedit.

Les entrades per veure La norma de l’extinció les podeu reservar al web de l’ETC.

 

AnteriorCineclubVic
SegüenteBiblio. Préstec de llibres electrònics