El proper dijous 19 d’octubre a les 18.30 h, la periodista Fàtima Llambrich presentarà el seu nou llibre a la Llibreria Muntanya de llibres de Vic. 

La Fàtima Llambrich es dedica a la crònica judicial i policial i és una de les periodistes més conegudes dels informatius de TV3. El 2016 ja va publicar el llibre Sense cadàver i ara torna a les llibreries amb Brots de narcosocietat, publicat per Columna.

 

Brots de narcosocietat

Amb aquest llibre la periodista ens trasllada enmig de l’estret de Gibraltar perseguint una narcollanxa carregada d’haixix, ens mostra l’estrès previ a una entrada i registre enmig d’una narcourbanització, ens descobreix com és una plantació de marihuana i què hi ha al darrere o ens presenta el Mario, que va ser condemnat per traficar amb haixix a gran escala i per formar part d’una organització criminal. El tràfic de droga repercuteix en el dia a dia de tota la societat. El volum de negoci que genera permet als traficants comprar voluntats, corrompre funcionaris, adquirir poder.

Brots de narcosocietat explica aquest fenomen amb investigacions concretes que aporten informació de primera mà de com es relacionen els narcotraficants, quina estructura organitzativa tenen, les connexions amb el Marroc i els policies corruptes, i com conflueix el triangle Galícia – Catalunya – estret de Gibraltar.

 

Imatge de wirestock a Freepik

AnteriorCINECLUB VIC. Càrrega maleïda
Següent‘The Fall of the House Usher’. Tot el que els desitgem als Sackler
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.