Bebookness, el primer agregador espanyol de llibres digitals

1618

Bebookness és el primer agregador espanyol de llibres electrònics. Però, ¿què és un agregador de llibres? Molt fàcil: és una empresa que publica llibres directament als punts de venda, sense cap intermediari.

Brinda als autors l’oportunitat de publicar un llibre en versió digital a les millors botigues del mercat internacional: Amazon, Apple, Google Play, Kobo i Barnes and Noble. Publicant el llibre a aquestes botigues, l’ebook estarà disponible al 95% del mercat mundial.

¿Què passa amb els drets i les regalies si publiques amb ells? Tot seguirà sent teu! Bebookness en cap moment es queda amb els drets dels llibres i tampoc amb cap comissió sobre les vendes.

Bebookness ofereix molts serveis, d’aquesta manera pot cobrir totes les necessitats que l’autor pot requerir, des de la correcció del seu manuscrit fins a la promoció del llibre. Podràs sol·licitar el pressupost dels serveis que necessitis, sense cap compromís.

Un dels punts forts d’aquesta plataforma és l’atenció personalitzada que li ofereix a l’autor. En tot moment, l’autor se sent acompanyat i assessorat, de manera ràpida i clara. Això representa un avantatge, ja que qualsevol dubte que pugui tenir l’autor (abans o després de publicar amb ells) el resoldran de la manera més eficaç.

També és interessant per a l’autor el control total de la seva obra, ja que en tot moment estarà al corrent del que passa amb el seu llibre gràcies a les estadístiques de venda setmanals que Bebookness li ofereix. D’aquesta manera podrà saber quants exemplars ha venut, a quines botigues, a quins països… Una informació molt rellevant a l’hora de preparar estratègies de promoció del teu llibre, no creus?

Un cop ha publicat un llibre, Bebookness no es queda aquí, sinó que l’autor disposa d’una fitxa electrònica del seu llibre per promocionar-lo. Aquesta fitxa, a més de contenir la informació del llibre –sinopsis, biografia…−, incorpora els links a les botigues. D’aquesta manera, els possibles lectors podran trobar-lo en un sol clic.

Si vols més informació sobre Bebookness, accedeix a la seva web aquí.

AnteriorGenètica a la carta: A la recerca de la perfecció
SegüentCineclub Vic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.