Reconec que tinc un espineta clavada amb el tema àvies, i és que vaig gaudir poc o gens de les meves. Em fa molta enveja la gent que encara té àvies o que ha pogut gaudir-les i compartir temps amb elles, perquè les àvies són màgiques i, també, les protagonistes d’aquesta meravella de conte.

La protagonista d’aquesta història ens presenta les seves àvies: la iaia Joana i l’àvia Lola, les millors del món. Com si no? Pàgina rere pàgina descobrirem què fa aquesta nena amb cada una de les seves àvies. Així és com ens adonarem que una i altra són molt diferents, gairebé antagòniques, tret pel fet que totes dues la cuiden, l’amanyaguen i li ensenyen moltes coses. Perquè no hi ha dues àvies iguals! Algunes cuinen, d’altres passegen, altres cusen i n’hi ha que expliquen contes. N’hi ha que es fan dir àvies, d’altres iaies o padrines. Es diguin com es diguin, les àvies són especials, oi?

Aquest llibre és un homenatge a les àvies i tot el que són (que no és poc!): mestres de la vida, companyes de jocs, cangurs entregades, segones mares, conta-contes, pous de saviesa… Totes diferents, totes especials i pilars dins de la família.

Si encara les teniu amb vosaltres, abraceu les vostres àvies! 👵🏻

 

Portada

Anterior“El camino a Rainy Mountain”, N. Scott Momaday
SegüentAquest divendres dia 8 d’abril al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.