Joves poetes osonencs tancaran la Diada a l’ETC

1396

00000Aprofitant que aquest any la diada de Sant Jordi cau en dissabte, l’Espai ETC de Vic vol donar veu a una nova fornada de poetes joves i originals de la comarca d’Osona com Guillem Ramisa, Raquel Santanera, Anna Miralpeix, Carles Dachs, Irene Solà, Gerard Cisneros, Irina Rifà o Biel Barnils.

Tots ells, i des del seu punt de vista personal i intransferible, oferiran un recital molt divers i interessant que servirà per tancar la vesprada de la Diada.

L’espectacle es podrà veure el dissabte 23 d’abril mitja hora abans de l’habitual, a les 9 del vespre. Com sempre, es poden adquirir les entrades a través del web de l’ETC o a taquilla i tots aquells que vulguin poden participar al sorteig de dues entrades que L’escriba organitza des de la seva pàgina de Facebohttps://www.facebook.com/LEscriba-343592292475104/?fref=tsok.

 

Comparteix
AnteriorCineclubVic
SegüentLa jubilació del Mallot
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.