Joves poetes osonencs tancaran la Diada a l’ETC

1575

00000Aprofitant que aquest any la diada de Sant Jordi cau en dissabte, l’Espai ETC de Vic vol donar veu a una nova fornada de poetes joves i originals de la comarca d’Osona com Guillem Ramisa, Raquel Santanera, Anna Miralpeix, Carles Dachs, Irene Solà, Gerard Cisneros, Irina Rifà o Biel Barnils.

Tots ells, i des del seu punt de vista personal i intransferible, oferiran un recital molt divers i interessant que servirà per tancar la vesprada de la Diada.

L’espectacle es podrà veure el dissabte 23 d’abril mitja hora abans de l’habitual, a les 9 del vespre. Com sempre, es poden adquirir les entrades a través del web de l’ETC o a taquilla i tots aquells que vulguin poden participar al sorteig de dues entrades que L’escriba organitza des de la seva pàgina de Facebohttps://www.facebook.com/LEscriba-343592292475104/?fref=tsok.

 

AnteriorCineclubVic
SegüentLa jubilació del Mallot
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.