Cap de setmana de música i circ a l’ETC

3206

Aquest cap de setmana l’ETC té una programació molt carregada i un xic especial.

unnamed (1)Per una banda, dissabte a les 10 de la nit l’escenari s’omplirà de música amb les bandes Fràgil i Esgarriats. Els membres de Fràgil han col·laborat amb grans noms dins el món de la música catalana com Jaume Sisa o El último de la fila i aquesta vegada porten un espectacle dedicat a Antonio Vega. Esgarriats, un grup de Roda de Ter, interpretarà versions de pop-rock en català, castellà i anglès. La organització del concert va a càrrec de l’Associació de veïns i veïnes del Remei, que volen fer-ho passar bé a tothom qui s’acosti a l’Espai. Es poden comprar entrades anticipades a l’Oficina de Turisme de Vic i a la botiga Martulina Divina per 8€ o a taquilla el mateix dia per 10€.

Per altra banda, diumenge a les 6 de la tarda hi haurà un espectacle de circ organitzat pel Col·lectiu artístic unnamedOrtiga i per La Fàbrica dels Somnis. De fet, Gala de circ es tracta d’una funció benèfica per recollir diners per al nou local on s’ha traslladat la Fàbrica dels Somins. Les entrades es poden comprar a través del web de l’ETC per 6€ o el mateix dia a taquilla per 8€.

AnteriorCineclubVic
SegüentLa Cambra secreta de Virginia Woolf
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.