Música, espectacle i humor a l’ETC

1555

L’Espai ETC de Vic torna a tenir un cap de setmana ple d’activitats: un matí de masterclass i una obra de teatre al vespre.

01Dissabte de 10 a 2 del matí, Arnau Tordera dirigirà una masterclass de música i escena. El líder del grup osonenc Obeses intentarà desxifrar als assistents què passa quan es combinen música i escena i per què ja s’apostava per aquesta mescla en les tragèdies gregues, en l’òpera renaixentista i en el teatre musical.

La masterclass té un preu de 5€ per persona i per poder assistir-hi cal inscriure’s a la web de l’ETC.  

 

Després d’un matí intens, a 2/4 de 10 del vespre l’escenari s’omplirà amb la02 comèdia Top Model, una obra de Sergi Popermayer representada per la companyia Set i mig Teatre de GurbTop Model narra el problema d’en Max: ser massa guapo. Partint d’aquesta premisa, el protagonista haurà de decidir si fer-se o no una operació d’estètica per ser més lleig i deixar de sentir-se incòmode amb la família, els amics i la parella… Una comèdia que promet una bona dosi d’humor i crítica sobre l’obsessió per la bellesa.

Les entrades es poden comprar també a través del web de l’ETC i recordeu que aquells que vulguin aconseguir dues entrades gratuïtes poden participar al sorteig del Facebook de L’escriba.

 

AnteriorSPOTLIGHT
SegüentXerrada taller sobre l’aprenentatge de la llengua de signes per infants a partir de la música i el cos
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.