Y líbranos del mal és una novel·la de misteri i terror psicològic de Marcos Nieto Pallarés. Ens narra la història del Maylan, un paleta que s’encarrega de fer unes reformes en un antic convent. El que no sap és que, anys enrere, es va practicar un exorcisme en aquell mateix lloc i el dimoni va ser confinat al soterrani. Desgraciadament, el Maylan excava on no ho hauria d’haver fet i allibera l’ésser malèfic. Durant els següents dies i abans que sigui massa tard, el protagonista, un ateu, haurà de buscar ajuda en l’església en una cursa contra rellotge contra el dimoni que els turmenta a ell i als seus amics íntims.

Y líbranos del mal és una novel·la breu amb grans dosis de tensió. L’autor té un estil directe i ràpid, en consonància amb el caràcter del Maylan. Tot i que no fa gaire por, la persecució del dimoni i els seus continus atacs ens mantindran amb l’ai al cor tota l’estona. També destaca el detall de les escenes d’exorcismes i els poders diabòlics. Malgrat que el protagonista és ateu, tindrem grans dosis de religió, demonologia i pregàries.

Agradarà a…

Qui vulgui llegir una història d’exorcismes sense passar massa por.

No agradarà a…

Qui busqui una història complexa amb girs narratius inesperats.

 

Portada

AnteriorTOP 5 DEL 70È FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN
Següent“Supersario”, Meryem El Mehdati
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.