Víctor Amela obre les Jornades d’estiu de L’escriba

5772

xxss_amela_portadaL’escriba organitza durant els dijous del mes de juliol la segona edició de les Jornades d’estiu L’escriba. Igual que l’any passat, es pretenen dinamitzar els vespres de Manlleu amb un plegat d’actes culturals. Enguany, l’equip de L’escriba va de bracet amb l’Ateneu de Manlleu, que ha cedit l’espai per a realitzar-hi la majoria d’activitats.

L’escriptor Víctor Amela donarà el tret de sortida aquest dijous, 30 de juny, amb la presentació del seu últim llibre, La filla del capità groc, Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull i èxit de vendes del darrer Sant Jordi. L’acte anirà a càrrec del mateix autor i tindrà lloc a l’espai de l’Ateneu a les 8 del vespre.

Aquesta primera activitat s’ha plantejat com una manera de reivindicar les presentacions dels autors d’èxit català més enllà de les prèvies de la diada de Sant Jordi.

L’activitat programada per al següent dijous és una subhasta de llibres, amb la col·laboració de la Ramona Claparols i en Dídac Gelabert.

 

 

AnteriorCineclubVic
SegüentSubhasta de llibres a l’Ateneu de Manlleu
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.