Subhasta de llibres a l’Ateneu de Manlleu

7606

subhastaDesprés de la presentació de La filla del capità Groc de Víctor Amela, L’escriba continua endavant amb les Jornades d’Estiu. La propera està encarada a la reutilització dels llibres i pel·lícules; és a dir, a donar-los una segona oportunitat. Per això, el proper dijous 7 de juliol a les 8 del vespre, a l’Ateneu de Manlleu tindrà lloc una subhasta de llibres.

Prèviament a la data senyalada, hi haurà una exposició dels lots de llibres i pel·lícules que entraran a subhasta a l’Ateneu de Manlleu perquè tot aquell qui vulgui pugui anar-hi a prendre mides. L’exposició estarà oberta el dilluns 4, el dimarts 5 i el dimecres 6 de juliol de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. I el mateix dijous dia 7 obrirem les portes a les 6 de la tarda.

Igualment, al llarg d’aquesta setmana, s’aniran penjant fotos d’alguns dels lots que entraran en subhasta a les xarxes socials de L’escriba.

El mateix dijous, a les 8 del vespre, tot aquell qui vulgui comprar a la subhasta haurà d’anar fins a l’Ateneu, on podrà adquirir un número de participació per 0,50€ (individual o per família). A partir d’aquí, en Dídac Gelabert conduirà l’activitat que s’anirà desenvolupant al llarg de la vesprada.

Els beneficis de la subhasta s’invertiran en l’organització de les presents jornades.