Subhasta de llibres a l’Ateneu de Manlleu

8392

subhastaDesprés de la presentació de La filla del capità Groc de Víctor Amela, L’escriba continua endavant amb les Jornades d’Estiu. La propera està encarada a la reutilització dels llibres i pel·lícules; és a dir, a donar-los una segona oportunitat. Per això, el proper dijous 7 de juliol a les 8 del vespre, a l’Ateneu de Manlleu tindrà lloc una subhasta de llibres.

Prèviament a la data senyalada, hi haurà una exposició dels lots de llibres i pel·lícules que entraran a subhasta a l’Ateneu de Manlleu perquè tot aquell qui vulgui pugui anar-hi a prendre mides. L’exposició estarà oberta el dilluns 4, el dimarts 5 i el dimecres 6 de juliol de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. I el mateix dijous dia 7 obrirem les portes a les 6 de la tarda.

Igualment, al llarg d’aquesta setmana, s’aniran penjant fotos d’alguns dels lots que entraran en subhasta a les xarxes socials de L’escriba.

El mateix dijous, a les 8 del vespre, tot aquell qui vulgui comprar a la subhasta haurà d’anar fins a l’Ateneu, on podrà adquirir un número de participació per 0,50€ (individual o per família). A partir d’aquí, en Dídac Gelabert conduirà l’activitat que s’anirà desenvolupant al llarg de la vesprada.

Els beneficis de la subhasta s’invertiran en l’organització de les presents jornades.

AnteriorVíctor Amela obre les Jornades d’estiu de L’escriba
SegüentExposició dels lots de llibres de la subhasta
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.