Títol: Viajeros de un mar de nubes

Autor: Borja Vaz

Editorial: Ediciones Martínez Roca

 

Viajeros de un mar de nubes és la primera obra de Borja Vaz. Un debut espectacular en forma de novel·la fantàstica d’aventures. La Lyra és membre del gremi de mercenaris, el qual s’encarrega de la protecció de la ciutat de Mercuria. Uns simples aldarulls als baixos fons la portaran a topar-se amb una conspiració d’abast mundial i, sense adonar-se’n, acabarà formant part d’un petit grup d’agents internacionals que hauran d’impedir un cataclisme mai vist. A bord d’un aerovaixell, la Lyra i la resta de personatges viatjaran per les diferents ciutats-estat del continent intentant evitar l’inevitable.

La novel·la de Vaz és una història trepidant, carregada d’acció, aventures i molta imaginació. L’autor ha construït un món aparentment senzill, però carregat de màgia, contrastos i detalls. A cada etapa, l’aventura es va accelerant a mesura que anem descobrint la trama oculta. A més, cada parada amb l’aerovaixell és una sorpresa pels sentits; cada ciutat-estat és un món diferent construït minuciosament. El mateix passa amb els personatges: són carismàtics i autèntics, i cada un està lligat a una part diferent del continent i encarnant una manera diferent de pensar i entendre el món. Per altra banda, potser la protagonista va perdent una mica de caràcter a mesura que es va enamorant, però l’empenta que demostra no l’abandonarà.

Agradarà a…

Aventures, màgia, acció, societats secretes, trames ocultes… amb un estil fàcil i directe; la novel·la té ingredients per captivar a un gran nombre de lectors.

No agradarà a…

A qui no li interessin els mons inventats en què l’únic límit és la imaginació.

 

Portada

Anterior“La meva ombra és rosa”, Scott Stuart
SegüentNominats als Premis Gaudí 2022
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.