Veus literàries de i a Manlleu

1294

Invitació RutaLa Biblioteca de Manlleu ha organitzat per aquest proper diumenge 15 de novembre, una ruta literària d’escriptors manlleuencs actuals. La ruta, que començarà a les 11 del matí a l’Espai Bisbe Morgades, consisteix en un passeig d’uns 3,2km per 23 espais de Manlleu que apareixen a l’obra dels 29 autors participants (Pep Molist, Dolors Clota, Jaume Collell, Jordi Caballeria, Sergi Oliva, Tomàs Camacho, Joan Roura, Xavier Boada, Montserrat Llorens, Raquel Santanera, Jacint Sala, Glòria Llobet, Anna Miralpeix, Araceli Bruch, David Plana, Josefa Contijoch, Mercè Molist, Anna Masnou, Àlex Garrido, Joan Clota, Dolors Collell, Emili Casals, Jordi Puntí, Emili Jané, Pere Saborit, Elies Mas, Assumpta Suriñach, Jesús Aumatell i Pep Rosanes-Creus)

Per a cada un d’aquests espais, s’han buscat fragments de la seva obra que parlen o estan inspirants en Manlleu. De fet, hi ha alguns autors que han escrit la seva obra expressament per a aquest acte. En aquesta ocasió, també es comptarà amb la col·laboració del Teatre Centre en la lectura dels textos dels autors que no podran assistir a l’acte.

La sortida també es complementarà amb l’edició d’un llibret amb tots els textos que es llegiran i un blog (encara en procés d’edició) amb tota la informació relacionada amb la ruta i entrevistes en vídeo amb tots els autors.

Des de la Biblioteca es demana confirmar l’assistència trucant al 93.851.14.86 o enviant un correu electrònic a b.manlleu.bm@diba.cat.

 

 

Comparteix
AnteriorCartas a un joven poeta, Rilke
SegüentCineclubVic
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.