En aquest article us porto un llibre molt adequat per aquesta època de l’any. Ja sigui perquè l’estiu ens facilita sortir a l’exterior o perquè les vacances són una època ideal per experimentar. Aquest és un llibre en què es recullen 52 experiments que podem fer a l’exterior, ja sigui anant d’excursió o al patí de casa. I és que la ciència està a tot arreu, també a la natura.

Ja he recomanat diverses vegades llibres d’experiments, però cap en què es facin completament en l’exterior. I és que soc molt fan d’introduir-nos en el món de les ciències a través de petits experiments. Si us el vau perdre, en aquest article hi ha un recull d’altres llibres per experimentar.

Tornant als experiments a la natura, en aquest llibre apte per a totes les edats trobareu experiments de tots els àmbits que van des de posar en pràctica el moviment de la física, estudiar la biodiversitat o l’ecologia per part de la biologia, experimentar creant productes a través de la química o posar en pràctica conceptes de geologia. En resum, experiments per a tots els gustos. I tot i que podem experimentar durant l’estiu, també ho podem fer a l’hivern, ja que hi ha un apartat dedicat a la neu.

T’animaries a fer una carrera de plantes? O potser millor una excursió a la llum de la lluna? Ets més d’experimentar amb el superefredament? I si creem un pèndol al parc? Vols descobrir els macroinvertebrats del riu o crear un jardí de papallones? T’animes a explorar la filtració o prefereixes fer una crema pels llavis? Com pots veure, les opcions són infinites i teniu tot un estiu per gaudir-les!

Agradarà a…

A qui vulgui descobrir les meravelles del medi natural i tot el que podem experimentar a l’exterior.

No agradarà a…

Qui busqui un llibre per llegir on hi hagi una trama. Aquest és un llibre d’experiments.

 

Imatge de wirestock a Freepik

Anterior“El mar terra endins”, Nariné Abgarian
SegüentAquest divendres 7 de juliol als cinemes…
Avatar photo
Sóc biòloga ambiental, m'apassionen els animals i la natura. Qualsevol llibre o pel·lícula en què aparegui algun animaló és una bona opció per submergir-m'hi. M'agraden les històries amb un rerefons d'aventura i acció, però sobretot que tinguin un final feliç.