Una nova tanda de títols per la vintena edició del Festival Nits de Cinema Oriental que se celebrarà del 18 al 23 de juliol a la ciutat de Vic. Enguany el cinema coreà serà un dels abanderats en una edició en què el drama, la comèdia, l’acció i l’anime conviuran a parts iguals per fer les delícies de tots els públics. Next Sohee de July Jung, pel·lícula que va posar punt i final a la setmana de la crítica del passat festival de Cannes, juntament amb Thunderbird, Drive i Special Delivery són quatre de les notes més destacades d’aquesta edició.

Per altra banda, l’organització ha donat a conèixer l’espot oficial que ens acompanyarà durant una setmana de festival. L’encarregada de tal empresa ha estat Júlia Olivella, animadora a films com The French Dispatch de Wes Anderson, autora de còmics, realitzadora de videoclips i il·lustradora.

També es pot anunciar que es poden comprar els abonaments Nitòman i que les acreditacions de premsa ja estan obertes per a tots aquells que vulguin venir a cobrir la vintena edició del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic.

 

AnteriorCINECLUB VIC. Take Shelter
SegüentExlibris, la marca d’identitat per als teus llibres
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.