Una nova tanda de títols per la vintena edició del Festival Nits de Cinema Oriental que se celebrarà del 18 al 23 de juliol a la ciutat de Vic. Enguany el cinema coreà serà un dels abanderats en una edició en què el drama, la comèdia, l’acció i l’anime conviuran a parts iguals per fer les delícies de tots els públics. Next Sohee de July Jung, pel·lícula que va posar punt i final a la setmana de la crítica del passat festival de Cannes, juntament amb Thunderbird, Drive i Special Delivery són quatre de les notes més destacades d’aquesta edició.

Per altra banda, l’organització ha donat a conèixer l’espot oficial que ens acompanyarà durant una setmana de festival. L’encarregada de tal empresa ha estat Júlia Olivella, animadora a films com The French Dispatch de Wes Anderson, autora de còmics, realitzadora de videoclips i il·lustradora.

També es pot anunciar que es poden comprar els abonaments Nitòman i que les acreditacions de premsa ja estan obertes per a tots aquells que vulguin venir a cobrir la vintena edició del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic.

 

AnteriorCINECLUB VIC. Take Shelter
SegüentAquest divendres 9 de juny als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.