Ja han passat gairebé tres anys des que es va celebrar la 1a edició de Sang Cugat, el primer festival de novel·la i cinema negre de Sant Cugat. Durant el 2015 i part del 2016 es van celebrar diverses activitats relacionades amb la literatura criminal i, després d’una pausa, els organitzadors han decidit que ja va sent hora que el crim torni a la ciutat.

 

Així doncs, la 2a edició del Sang Cugat se celebrarà del 27 al 29 de setembre i entre les novetats hi haurà una activitat emmarcada en l’any Pedrolo i la suma del cinema a les activitats del festival. La projecció de curtmetratges de temàtica negra i criminal completarà el programa de 3 dies d’activitat, presentacions i ponències relacionades amb la novel·la negra.

Òbviament hi haurà novetats editorials però també moments per a la reflexió, la connexió entre la realitat i la ficció i no oblidarem la gastronomia per amanir i fer baixar la sang, amb un dinar Pepe Carvalho.

Com a novetat també apostem per una activitat per a tota la família on els petits de la casa col·laboraran per resoldre un crim misteriós on s’haurà de descobrir qui ha estat l’assassí del Cèsar.

El festival Sang Cugat és una iniciativa d’Edicions Xandri organitzada pels seus editors Irene Solanich i JR Armadàs, juntament amb Ignasi Bea com a còmplice i col·laborador necessari. Ja podeu consultar aquí el programa complet.

Anterior‘El fantasma de Canterville’, un relat d’Oscar Wilde
SegüentLa Llibreria Anglada ens recomana…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.