Durant tot el mes de juliol, el Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu celebrarà la seva 9a edició cada dimecres al vespre. Fins a 6 sessions conformaran l’edició de 2019 i es projectaran als Jardins de Can Puget a les 22h, amb l’opció de gaudir del sopar temàtic que se celebrarà 2 hores abans, a les 20:00, coincidint amb l’obertuera de portes. Els films que s’hi podran veure son The Rider (3 de juliol), El reino (10 de juliol), Dogman (24 de juliol) i Climax (31 de juliol).

Amb un preu de 3€ la pel·lícula, 9€ si hi comptem el sopar (i amb descomptes pels posseïdors del Carnet Jove), aquesta 9a edició del Cinema a la Fresca de Manlleu està organitzada pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu, al front del certamen des de la seva primera edició, i torna a comptar amb el disseny del cartell a càrrec de Martina Tarabal. Enguany, l’organització ha comptat també amb la participació de l’Associació Cultural Pro Ateneu de Manlleu, que ha facilitat la contractació de títols i que ha permès la programació de pel·lícules d’estrena recent com és el cas de la francesa Climax, guanyadora de l’última edició del Festival de Sitges.

A més, com a novetat d’aquest any, és important recalcar que hi haurà 2 projeccions gratuïtes fora dels Jardins de Can Puget: dimecres 3 de juliol es farà una matinal infantil al Teatre-Cinema de Gràcia amb la projecció de Pànic a la granja, excel·lent títol en Stop-Motion adreçat a tots els públics; i el dia 17 de juliol, a les 22 h, es farà a la Plaça de Gràcia la projecció del film de culte dels 80, Els Goonies.

Anterior‘Stranger Things: Ments perilloses’
Següent‘Dark 2’, la sèrie més rocambolesca de Netflix
Avatar photo
Informàtic de professió, guionista de formació, cinèfil per afició, i melòman per obsessió. Quan no està inventant històries per possibles pel·lícules, sèries o videojocs, gaudeix tant com pot de les què altres amb més empenta duen a terme, sobretot si provenen del continent asiàtic. La seva passió per la música i les bandes sonores arriba des que feia primària quan, amb cintes de cassette, grabava les cançons dels videojocs que jugava o els títols de crèdit de les pel·lícules que més l’impactaven. Des que es va graduar consumeix festivals de cinema de tot Catalunya (en especial el de Sitges) com si no hi hagués un demà, i intenta forjar-se un camí en el món multimèdia independent intentant escriure i desenvolupar els seus propis projectes. I tot això sent pèl-roig.