Bases concurs tuitaire

Participants

 • No hi ha límits d’edats

Condicions

 • Cal tenir un compte personal de Twitter o fer-se’l, o bé enviar-nos el microrelat a info@lescriba.cat
 • Cal fer-se seguidor del compte de Twitter de L’Escriba @lescribacat
 • Les piulades:
  • S’han d’escriure en català o castellà.
  • Han de ser de creació pròpia.
  • Han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters amb l’etiqueta inclosa #relatsescriba.
  • La temàtica és lliure però han de contenir una petita història.
  • La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases i condicions.

Com participar-hi

Els microrelats són piulades (un tuit) de contingut lliure, però sense faltar el respecte a ningú. Els usuaris han d’incloure en el relat l’etiqueta #relatsescriba i L’Escriba anirà repiulant. Es podran presentar tants microrelats com es vulgui.

Terminis

El joc s’iniciarà el 23 de gener de 2017 i acabarà el 20 de febrer a les 23.59 h. No s’acceptaran els relats piulats més enllà de les 23.59 h del 20 de març.

Els finalistes es donaran a conèixer mitjançant els comptes de Twitter (@lescribacat) i Facebook de L’Escriba el dia 6 de març.

Jurat

El jurat estarà format per persones de l’entorn de L’Escriba.

Premis

Hi haurà un guanyador que obtindrà un lot de 3 llibres. Ens posarem en contacte amb el guanyador per fer-li arribar el lot.

No obstant això, els 7 primers classificats aniran inclosos en el número 3 de la revista de L’Escriba que sortirà el dia de Sant Jordi (23 d’abril del 2017). Els 7 guanyadors rebran un número de la revista gratuïtament.

Protecció de dades

Les dades personals dels participants estaran subjectes a les condicions de protecció de dades que regeixen les plataformes Facebook i Twitter. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d’altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes de L’Escriba.

Difusió i drets de propietat intel·lectual

Les persones que participin en aquest concurs autoritzen L’Escriba a fer ús, explotació i difusió de les piulades en activitats promocionals i de publicitat del concurs. Les piulades guanyadores i les finalistes passen a ser propietat de L’Escriba, que es reserva tots els drets per a l’ús, la reproducció, la difusió, l’exhibició, la comunicació pública i la divulgació en tot tipus de materials i publicacions de L’Escriba, amb l’esment de l’autor/a.

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentCineclub Vic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.