Sou uns cinèfil de cap a peus? Seguiu els Oscars i tots els premis que es presenten per veure si la crítica està amb vosaltres o si sou vosaltres els que aneu contra el món? Doncs llegiu amb atenció perquè empassar-vos totes les pel·lícules nominades pot tenir premi!

A L’escriba volem convidar-vos a jugar la nostra porra dels Oscars 2022. Sereu capaços d’encertar tots els premis? La gala tindrà lloc el 10 de març, així que us deixarem temps fins al dissabte 9 de març per fer les vostres apostes. 

Per participar només heu de clicar sobre el link que us deixem a continuació i ompli el formulari. Recordeu que cal respondre a totes les categories amb quina creieu que pot ser la candidatura guanyadora. Si no ho veieu clar, proveu sort, que no descompta!

El guanyador, és a dir, qui més categories encerti, s’endurà un lot de pel·lícules,  un lot de llibres i una bossa de L’escriba. MOLTA SORT!

Participa a la porra!

 

 

AnteriorPRESENTACIÓ. Confeti, de Jordi Puntí
SegüentAquest divendres 1 de març als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.