Teoria del gall és una novel·la negra de Margarida Aritzeta. La inspectora Mina Fuster i la seva mare fa temps que no s’avenen. Per això, la inspectora tarda a adonar-se que la seva mare ha desaparegut, o potser s’ha fugat. La pulcritud de la casa de l’anciana i l’absència de senyals de violència fan pensar que ha estat la segona opció, però no pot obviar-ho. És una venjança de la seva mare per la seva falta d’atenció o alguna cosa molt més obscura?

En la novel·la d’Aritzeta podrem viure com es tracta un procés de recerca de persones desaparegudes. A més, però, ens endinsarem en el rocambolesc món del petit crim rural. D’alguna manera, les baralles de galls i uns petits estafadors es veuran involucrats en la vida recent de l’anciana. Només quedarà esbrinar quina és la relació que pot haver-hi entre uns personatges tan diferents.

Agradarà a…

Als fans de la inspectora Mina Fuster, tot i que, en aquest llibre perd una mica de protagonisme.

No agradarà a…

Als que busquin una novel·la negra amb crims ben executats o una trama calculada al mil·límetre. En aquest llibre, el protagonisme se l’enduen els criminals de poca estofa i la planificació no és el seu fort.

 

Imatge de vecstock a Freepik

AnteriorMirant el cel
SegüentAquest divendres 30 de juny als cinemes…
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.