Solos és la història d’un grup de treballadors d’una plataforma petroliera a l’Àrtic. Una estranya pandèmia d’abast mundial, que sembla haver destruït la civilització tal com la coneixem, impedirà que els vagin a recollir abans de començar l’hivern. Això els deixarà aïllats, obligant-los a sobreviure un hivern polar sense comptar amb suficients subministraments ni provisions. Per altra banda, no estaran tan sols com els sembla; el gel àrtic amaga molts misteris que els poden salvar la vida o condemnar-los a tots. Mirant la cara positiva, aïllats en les seves instal·lacions, haurien d’estar fora de l’abast del virus que sembla haver arrasat amb la resta del planeta. O no?

Solos és una novel·la de tensió, supervivència i aventures amb tocs de terror. Està ambientada en un paisatge extrem, on les baixes temperatures i les freqüents tempestes fan que sortir a l’exterior sigui un risc. Això fa que personatges amb caràcters i procedències molt diferents hagin de conviure en un espai reduït. És una novel·la dura perquè, quan la vida perilla i els subministraments escassegen, surt el millor o el pitjor de cadascú. Les passions més baixes i els actes heroics més desinteressats són els autèntics protagonistes d’aquesta novel·la.

Agradarà a…

Qui busqui una lectura entretinguda, ambientada en un entorn exòtic i perillós. A qui li agradin les narracions de pandèmies que porten al col·lapse mundial. Fins i tot, pot agradar a qui ja estigui tip de les històries de zombis.

No agradarà a…

A qui no porti bé la tensió i les situacions extremes.

 

AnteriorNominats als Globus d’Or 2020
Següent‘En la sangre’, de Laura Gomara
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.