Showrunner literari

1376

letras llucMolts de vosaltres ja coneixeu en Lluc Oliveras; autor de novel·les com  Los Profesionales, El método Gaudí, Confesiones de un gánster de Barcelona; guionista i director de ¿Me acompañas?, Gaudí Humano i La Cripta de la Colonia Güell; i músic i lletrista del disc Un salto al vacío del grup Maledetta. Resumint, una de les persones més polifacètiques del món de les lletres. Doncs ara, no deixa de sorprendre’ns amb un projecte i iniciativa totalment innovadora: un showrunner literari.

Molts de vosaltres us preguntareu què és, oi? Nosaltres us convidem a visitar la seva pàgina web, perquè què millor que ho expliqui el mateix creador.

El showrunner literari barreja dos conceptes diferents i engloba cinema i literatura en un curs de reescriptura, reestructuració i crítica de la pròpia obra. En definitiva, el mètode que segons l’autor ha anat perfeccionant al llarg dels anys i que l’ha portat allà on ha aconseguit arribar. Una experiència que seguríssim que deixarà més d’un més que bocabadat.

AnteriorUn crim molt cinematogràfic
SegüentComença la setmana del llibre en català
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.