Comença la setmana del llibre en català

1317

setmana2015_granEl passat divendres 4 de setembre, es va donar el tret de sortida a la Setmana del llibre en català a Barcelona. Fins el dia 13 de setembre, la ciutat comtal es vestirà de literatura de cap a peus per donar a conèixer novetats o no tan novetats a tot el públic, des dels petits de la casa fins als més grans.

Si sou curiosos i us agrada la literatura no podeu pas faltar a aquesta cita. Al portal web de la Setmana del llibre en català podreu trobar totes les activitats que s’organitzen. I és que, a part de la fira, també hi podreu trobar tot tipus d’esdeveniments; des de tallers, conferències, xerrades i activitats lúdiques pels petits, fins a poder parlar amb els autors i autores d’algunes de les obres. L’edició d’enguany compta amb 41 expositors, 280 activitats i 650 professionals del món literari.

Us convidem a gaudir d’una de les setmanes més literàries de l’any!

AnteriorShowrunner literari
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.